Bekijk hier
onze
brochure
2018/2019

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products

Energie-neutrale productie

Duurzame kwaliteitskleding

Volledig toegewijd aan het MVO

Kruipbroek

Wilt u ook graag een duurzame kruipbroek aanschaffen? Bij Dolfing Druten bieden wij een duurzame kruipbroek aan, leverbaar in een groot aantal maten. Volledig waterdicht, gefabriceerd uit zeer stevig P1/PVC en eenvoudig te dragen is dit een uitstekend kledingstuk als u tijdens uw werk moet kunnen kruipen. De broek slijt nauwelijks en is geschikt voor werk in een groot aantal branches.

* Andere kleuren, grotere of kleinere maten op aanvraag.
Sommige kleuren hebben een langere levertijd en een minimale bestelhoeveelheid.

Kruipbroek

Hoogfrequent ingelaste waterdichte kniestukken. Elastiek in de taille.


Kleurgroen
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP1/PVC 400g

De klassieke kruipbroek, onmisbaar als u op uw knieën werkt

Als men laag bij de grond moet werken is een kruipbroek essentieel. Bij Dolfing Druten specialiseren wij in het hoogfrequent inlassen van weerbestendige kledingstukken. Hetzelfde hebben wij gedaan bij onze kruipbroek, die verkrijgbaar is in verschillende varianten. Deze is voorzien van zorgvuldig geïntegreerde, waterdichte kniestukken. Om de broek uiterst goed te laten sluiten hebben wij tevens elastiek in de taille verwerkt. Als u bij ons een partij van minimaal 40 stuks afneemt, kunnen wij deze voor u op maat maken. Ook als u gaat werken in natte omstandigheden, maar niet op uw knieën hoeft te werken, kunt u bij ons terecht – onze regenbroeken zijn in vele kleuren en maten beschikbaar.

Kies voor duurzaamheid; kies voor Dolfing Druten

Met meer dan 100 jaar ervaring in de branche kijken wij graag vooruit naar de toekomst. Wij hebben daarom MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) zeer hoog in het vaandel staan en brengen dit op meerdere gebieden in de praktijk. Zo vervaardigen wij al onze producten in Nederland, enkel met gebruik van materialen uit West-Europa. Op deze wijze waarborgt Dolfing Druten de arbeidsomstandigheden en productkwaliteit waarop wij ons laten voorstaan. Ook hebben wij onze CO2-voetafdruk reeds met 50% kunnen verlagen door over te stappen op energie-neutrale productie. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen, telefonisch via 0487-512823 of per mail naar info@dolfing.nl.