Bekijk hier
onze
brochure
2018/2019

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products

Energie-neutrale productie

Duurzame kwaliteitskleding

Volledig toegewijd aan het MVO

Doorwerkjas

Als u een stevige doorwerkjas zoekt voor werkzaamheden in de bouw tijdens de winter, vindt u bij ons de beste doorwerkjassen. Onze jassen worden vervaardigd uit P2-PVC en zijn beschikbaar in fluorgeel en olijfgroen. Daarmee is onze doorwerkjas voor de winter het perfecte kledingstuk als u ook tijdens de kou de handen uit de mouwen gaat steken. Met meer dan 100 jaar ervaring in de kledingbranche is Dolfing Druten, nabij Nijmegen, uw partner in kwalitatieve werkkleding. Zo kunnen u en uw medewerkers onder alle omstandigheden prettig werken.

* Andere kleuren, grotere of kleinere maten op aanvraag.
Sommige kleuren hebben een langere levertijd en een minimale bestelhoeveelheid.

Doorwerkjas (winter)

Capuchon met koord. Ritssluiting verdekt. Windvangers in de mouwen. Ingezette zakken met klep. Uitneembare voering. 


Kleurgroen, geel
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP2/PVC 600g

Doorwerkbroek (winter)

Elastiek in de taille. Binnenzijde polyester pluche drager.


Kleurgroen, geel
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP2/PVC 600g

Een zorgvuldig voor de winter ontworpen doorwerkjas

Onze speciaal ontworpen doorwerkjassen voor de winter zijn van alle gemakken voorzien. Zo werkt u extra comfortabel in bijvoorbeeld de bouw, met een lekkere warme doorwerkjas. Zo hebben onze doorwerkjassen een capuchon met koord, een verdekte ritssluiting, windvangers in de mouwen, ingezette zakken met klep en een uitneembare voering. Ook is de jas gekeurd volgens de EN 343-normen voor kleding die dient te beschermen tegen neerslag,  mist en de vochtigheid van de grond. Ook is onze kleding beschikbaar in vele maten, van S tot en met 3XL. Vele land- en tuinbouwers, maar ook professionals in de bouw en industrie, kiezen voor een stevige doorwerkjas van Dolfing Druten, waar u verschillende doorwerkjassen vindt. U kiest toch ook voor onze stevige werkkleding deze winter? U kunt overigens ook bij ons terecht voor goede regenkleding en andere soorten werkkleding.

Koop onze doorwerkjas van hoge kwaliteit bij een officiële Dolfingdealer

Bij Dolfing Druten hebben wij MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) zeer hoog in het vaandel staan. Al onze producten, waaronder onze doorwerkjassen, worden in Nederland vervaardigd met West-Europese materialen, waardoor de kwaliteit van de doorwerkjas voor bijvoorbeeld de bouw en de arbeidsomstandigheden gewaarborgd worden. Ook hebben wij onze CO2-voetafdruk met 50% verlaagd door energieneutraal te produceren. Wilt u graag meer informatie over doorwerkjassen voor in de bouw? Bel dan naar 0487-512823 of stuur ons een e-mail op info@dolfing.nl