Bekijk hier
onze
brochure
2018/2019

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products

Energie-neutrale productie

Duurzame kwaliteitskleding

Volledig toegewijd aan het MVO

Doorwerkjas

Als u een stevige doorwerkjas voor aankomende winter zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vervaardigd uit P2/PVC en beschikbaar in opvallend geel en olijfgroen is onze winter doorwerkjas het perfecte kledingstuk als u ook tijdens de kou de handen uit de mouwen gaat steken. Met meer dan 100 jaar ervaring in de kledingbranche is Dolfing Druten uw partner in kwalitatieve werkkleding.

* Andere kleuren, grotere of kleinere maten op aanvraag.
Sommige kleuren hebben een langere levertijd en een minimale bestelhoeveelheid.

Doorwerkjas (winter)

Capuchon met koord. Ritssluiting verdekt. Windvangers in de mouwen. Ingezette zakken met klep. Uitneembare voering. 


Kleurgroen, geel
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP2/PVC 600g

Doorwerkbroek (winter)

Elastiek in de taille. Binnenzijde polyester pluche drager.


Kleurgroen, geel
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP2/PVC 600g

Een zorgvuldig voor de winter ontworpen doorwerkjas

Onze speciaal ontworpen doorwerkjas voor de winter is van alle gemakken voorzien. Zo heeft deze een capuchon met koord, een verdekte ritssluiting, windvangers in de mouwen, ingezette zakken met klep en een uitneembare voering. Ook is deze gekeurd volgens de EN 343-normen voor kleding die dient te beschermen tegen neerslag (regen, sneeuw), mist en de vochtigheid van de grond. Ook is onze kleding beschikbaar in vele maten, van S tot en met 3XL. Vele land- en tuinbouwers maar ook professionals in de bouw en industrie kiezen al voor een stevige winter doorwerkjas van Dolfing Druten. U kiest toch ook voor onze stevige werkkleding deze winter?

Koop onze hoge kwaliteit doorwerkjas bij een officiële Dolfing dealer

Bij Dolfing Druten hebben wij MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) zeer hoog in het vaandel staan. Al onze producten, waaronder onze doorwerkjas, worden in Nederland vervaardigd met West-Europese materialen, waardoor de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden gewaarborgd worden. Ook hebben wij onze CO2-voetafdruk met 50% verlaagd door energieneutraal te produceren. Wilt u graag meer informatie over onze producten, belt u dan naar 0487-511186 of stuur ons een email op info@dolfing.nl.